De ervaring heeft geleerd dat bands en muzikanten vaak te veel apparatuur moeten huren terwijl ze met een kleinere PA al prima uit de voeten kunnen.
Als je ergens in de kroeg voor honderd man staat te spelen heb geen zware set van 2 X 10 Kilowatt nodig, maar volstaat een kleine maar krachtige set prima.
Daarom heeft stagepower handzame sets, voor als bijvoorbeeld een zanginstallatie al voldoende is op feestjes E.D.
Of een kleine P.A. met lekker veel pit, die achter in de stationwagen of huurbusje past.
Op die manier is het voor de klant mogelijk om voor een aantrekkelijk tarief een setje te huren als het zelf gehaald en gebracht wordt.
Het kan ook bezorgd worden al dan niet met personeel, kijk voor de tarieven op de site onder de knop
PRIJZEN 2019


Spullen voor een disco of drive in show zijn ook te huur, bijvoorbeeld twee draaitafels, of een DJ set met actieve 500 watt speakers.

AAAAAAAAAAAAAEYYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Instrumenten zijn ook te huur van een elektrische of akoestische gitaar tot een compleet drumstel, er is een heel scala aan mogelijkheden.
Check ook hiervoor de knop

PRIJZEN 2019

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGCAAAAAAABAAAAAAAAAAAAAAAAAAJAAAAAAAESFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABhM5eIAA

We hebben ook een presentatieset bestaande uit een of twee actieve 12 of 15" luidsprekers met bijbehorende standaard, draadloze microfoon, en desgewenst een daglichtbeamer met projectiescherm.
Check ook hiervoor de knop

PRIJZEN 2019